DAKOTA ALCÚDIA 54 - Sa Pobla 15

fotoEl dissabte 29 d'Octubre l'equip d'Infantil Femení B va jugar el seu primer partit de lliga contra l'equip de Sa Pobla a casa nostra. Les nostres jugadores ens han donat una gran sorpresa amb el partit que varen fer.

Varen començar amb moltes ganes amb un atac més o menys ordenat, fent el que hem treballat als entrenaments, i defensant bastant fort. Es notava que ja tenien ganes de jugar.

Com he dit, el partit el començaren amb molta energia, jugant un poc totes i ajudant totes tant en atac com en defensa. Quan va arribar el descans ja anàvem 33 a 7 guanyant.

Als darrers dos quarts no varen baixar molt el ritme, encara que estaven un poc cansades ja. Vàrem perdre un parell de pilotes però les vàrem recuperar al rebot defensiu ja que gairebé totes arribaven al balanç.

Vull felicitar-vos, nines, pel bon treball fet el passat dissabte. També vos diré que queden molts aspectes que podem millorar i això es fa treballant dia a dia a l'entrenament i aprofitant cada minut que estiguem jugant.