Bàsquet Manacor 35 - DAKOTA ALCÚDIA 50

fotoAnam millorant cada dia més i això el veim dins la pista. Pot ser aquest ha sigut un equip una mica més durs que els dos anteriors però hem sabut fer-li front.

Les nines van començar amb un primer quart molt bo guanyant de gaire bé 10 punts. Això és el que va fer que les contràries no ens agafessin durant tot el partit. Els altres tres quarts vàrem acabar molt igualades (guanyant de 2 o 3 punts o empatant).

També dir que van treballar molt bé en defensa, repetesc, sobretot en el primer quart ja que els tres següents vàrem tenir altibaixos. El segon quart i el tercer varen ser fluixets, llevat dels dos minuts finals del tercer quart que vàrem tornar a pujar el ritme.

El darrer quart es notava que ja esteiem un poc cansadetes i, encara que lluitàrem, l'equip contrari el va empatar acabant el quart empatant 12 a 12.