DAKOTA ALCÚDIA 57 - Zona 5 54

Aquest cap de setmana les infantils B han disputat el seu partit, pot ser, més difícil que hem tingut fins ara. El Zona 5 és un equip que defensa bastant i ens pressionava, cosa a la qual no esteim acostumades.

El primer quart, la veritat és que va estar molt bé. Com és habitual, les nines varen sortir bastant despertes i vàrem guanyar-lo de tres punts. Els conflictes van venir al segon quart. Vàrem baixar els braços, ja no corríem, no defensàvem, perdíem molts de balons, etc. Què va fer això? Que l'equip contrari ens remuntara i arribàssim al descans amb un marcador desfavorable: 18-25.

A partir del tercer quart les nostres nines es varen espabilar i es van veure amb moltes més ganes. Fins a aquell moment pareixia que no volíen tenir la pilota. Encara que no guanyàrem, el tercer quart, el vàrem empatar 16-16.

Per sort, al darrer quart ens ho vàrem creure. Guanyar no era impossible i més amb només 7 punts a baix i amb 10 minuts pel davant. Només calia possar-se les piles en defensa i procurar no perdre balons. Les nines, la veritat que ho varen fer molt bé i, malgrat dues jugadores ja estaven expulsades, les altres ho varen sol•lucionar. El partit va acabar amb un molt ajustat 57-54.

La veritat és que em va agradar molt veure a les nines verdaderament en acció i crec que ja calia tenir un partit així. Molt bon treball nines! Hem de seguir així perquè ens queda molta lliga i ens podem endur moltes sorpreses. També agrair a les minis que ens ajuden cada cap de setmana!