Sa Pobla 37 - DAKOTA ALCÚDIA 68

Sumam una altra victòria enguany amb el darrer partit a Sa Pobla dissabte dia 3 de Desembre.

Les nines varen començar molt bé i pareixia que milloraríem el fantàstic resultat del partit amb aquest equip a casa, però no va ser així. El primer i el segon quart varen estar molt bé, es veia que tenien ganes de jugar i qe volien guanyar. Tant és així que ens vàrem anar al descans amb el marcador a favor 12-38. Es veien coses que hem treballat les darreres setmanes com que aconseguíem aturar la pilota en contra-atac, feiem ajudes, no entràvem si teníem tres al davant, etc.

Els dos darrers quarts no varen ser molt bons. Pareixia que esteiem molt cansades i, per a això el tercer i el quart quart varen ser més ajustats ( perdent el 3r 14-12 i guanyant el quart 11-16).

No ho esteim fent malament però hem de treballar molt més a l'entrenament si volem millorar.

Ánims que el dissabte en tenim un altre!