Bàsquet Muro 43 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Sisena victòria consecutiva de les Infantils Femení B i ens anam de vacances de Nadal sent invictes encara!

Aquesta vegada el nostre rival va ser el Bàsquet Muro a la seva casa. Aquest era un equip que, a ca nostra guanyàrem de més de vint punts. A la seva pista, ens ha sigut molt més difícil ja que elles han millorat molt i nosaltres no esteiem per feines.

El primer quart va ser com sempre, les nines sortiren bastant espavilades, escoltant, corrent i amb ganes de fer feina i això ens donà un parcial de 4 a 16 afavoridor. En canvi, al segon quart tot va canviar; ja no eren les mateixes. Ja no baixaven a defensar, no aturaven quan havien d'aturar, perdíem balons, etc. Això va fer que les contràries ens fèssin un parcial de 18 a 8. Malgrat això, al descans arribàrem amb el marcador 22 a 24, guanyant.

Els dos darrers quarts van estar bastant renyits però seguíem amb aquesta tònica de complicar-nos en les coses més fàcils. Finalment, va ser en els darrers minuts quan vàrem pitjar un poquet i vàrem aconseguir dos puntets més de diferència.

Hem de seguir treballant molt dur i anar a lluitar al 100% cada partit independentment del rival que tinguem davant.