Zona 5 B 73 - DAKOTA ALCÚDIA 23

Darrer partit d'aquesta primer lligueta de les Infantils Femení B. Partit que va acabar amb la derrota del nostre equip.

El començament del partit va ser molt fort. Elles varen sortir amb moltíssimes ganes de guanyar ja que, a casa nostra, el partit va ser molt ajustat. La diferència més important va ser al primer quart durant el qual ens varen fer un parcial de 29 a 3. Nosaltres, nirvioses per la pressió que ens feien a tota la pista, pels àrbits que ho pitaven tot, sobretot les passes, els rebots que ens agafaven, etc. Malgrat això, els dos quarts següents es va veure un petit canvi a l'actitud de les nostres jugadores; ja començaven a lluitar més, corrien, defensaven, tot això que haurien de començar a fer des d'un principi. El darrer quart, quart en el qual ens tancaren el marcador, va ser una mica més desastrós; perdíem pilotes sense motiu, ja no defensàvem com abans, etc.

Hem de fer un canvi si no volem seguir així, infantils. Es molt important que poseu moltes ganes quan jugueu. Es veuen cosetes bones quan jugau, coses millors que abans no feieu, però no només s'han de veure un minut per partit, sinó tot el temps.