DAKOTA ALCÚDIA 15 - Montuïri 65

Primer partit després d'haver acabat l'anterior lligueta. Nou grup, noves contràries i uns partits molt difícils que ens venen a partir d'ara.

El partit contra Montuïri d'aquest cap de setmana va començar bastant fluix. Les nostres contràries varen marcar el seu terreny amb molta pressió i ganes, sense deixar opció a les nostres Infantils. Aquest primer quart va acabar amb un parcial de 6-25 per a les contràries. Tot el partit va ser amb la mateixa tònica, moltes pèrdues de pilota per la nostra part, i, malgrat que elles eren més baixetes ens agafaven els rebots.

Tancaren el marcador quan quedaven dos minuts per acabar el partit. Durant aquest quart, però, les nostres jugadores varen fer un canvi d'actitud en TOTES, es tiraven pels balons, defençaven, corrien, cosa que no es veia tant als altres quarts. Però això ha de ser durant tot el partit, no només al darrer quart. Fins que ens tancaren el marcador el parcial va ser molt diferent als anteriors, aquest pic quedava en un 4-7 per les contràries veient així que no eren tan inalcançables com pensàvem.

Ànims nines i a possar les piles en marxa pels partits que venen!