DAKOTA ALCÚDIA 46 - Calvià 43

Partit interessant i sofrint fins els darrers minuts per una victòria de 3 punts sobre els rivals. Ens vàrem trobar amb un Calvià dur i ràpid, però baix en altura, possiblement va ser aquí on hi varem poder treure més profit ja que tenim uns quans jugadors que destaquen per la seva altura.

La primera part va ser 10-4, 6-4, 7-9, teníem un petit avantatge acabant la primera part, però vàrem tenir massa problemes per poder encistellar davall cistella. La segona part va ser un mica mes costa amunt amb uns 12-7, 8-8, 3-11. El darrer període ja ens varem confiar massa i els de Calvià ens retallaven el marcador.

Els partits són positius de moment i esper segueixin així , i treball dur en el entrenaments que es on de veritat es treuran els resultats.