Premini masculí

DAKOTA ALCÚDIA - Sa Pobla

fotoEls nostres preminis s'enfrontaven aquesta setmana contra els nostres veinats els poblers.

Els preminis, diferent dels altres partits,varen començar amb moltes de ganes de jugar,de córrer i de fer cistelles, però en el 4,5,6 periodes varen baixar molt els braços i els poblers no ens deixaven sortir de la nostre canasta. Després el 7 i 8 periodes varen esser una dinàmica dels primers.

Dir que l'equip de Sa Pobla era bastant superior al nostre, amb una bona defensa, un bon contraatac i una bona visibilitat de joc.

Joventut Mariana - DAKOTA ALCÚDIA

Després d'una petita excursio i una bona matinada vàrem arribar a Sóller, els nostres preminis havien de jugar el partit dintre un pavelló que pareixia una gelera de fred que hi feia. Va començar el partit pero els nostres petits jugadors (dic petits perquè els sollerics tenien 3 jugadors altíssims) no es varen donar conte que havia començat fins el quart periode.

Escolar - DAKOTA ALCÚDIA

Aquesta setmana el nostre premini masculí va jugar enfront l'equip del Capdepera. Fou un partit en tot moment igualat, ja que la pilota no és deixá de disputar en cap moment, ja fos en defensa o en atac.

Al principi de la primera part el nostre equip sortir una mica dormit, no sabem si es causa de l'horari, a les 9:00h, o el poc temps d'escalfament que varem tenir, però així com varen anar succeïnt els minuts ens varem començar a espavilar i varen començar a sortir les coses en defensa i en atac.

DAKOTA ALCÚDIA - Sant Josep

fotoEls nostres preminis es varen haver d'aixecar ben demati doncs a les 9:30 s'enfrontaven contra el Sant Josep. Ens varem trobar amb un equip amb ganes de correr i de jugar,es pasaven la pilota molt bé, però els nostres no varen quedar darrera, varen començar a robar pilotes, a córrer cap a cistella i a encestar.

Així varen passar els periodes, pero el 5 i el 6 ens varem relatxar bastant i els contraris ens varen pasar per damunt. Arribat el 7 periode ens vàrem posar les piles i es va tornar veure un equip amb ganes de jugar i guanyar. Però lo que tots sabem es que a més de jugar i guanyar també ens ho hem de passar bé.

Binissalem - DAKOTA ALCÚDIA

fotoPrimer partit de lliga dels preminis. Ens va tocar jugar dins el Binissalem,un equip amb un nivell mes alt que el nostre i, per afegir-hi, eren bastant mes grans, amb moltes ganes de córrer.

Però els nostres jugadors no es varen acovardar i sortiren a la pista amb moltes ganes de jugar.Varen lluitar tots els periodes, uns més que els altres.

Vull donar s'enhorabona a n'en Julià i a n'Adrià que varen anar a ajudar a n'es minis a Artà.