Escolar - DAKOTA ALCÚDIA

Aquesta setmana el nostre premini masculí va jugar enfront l'equip del Capdepera. Fou un partit en tot moment igualat, ja que la pilota no és deixá de disputar en cap moment, ja fos en defensa o en atac.

Al principi de la primera part el nostre equip sortir una mica dormit, no sabem si es causa de l'horari, a les 9:00h, o el poc temps d'escalfament que varem tenir, però així com varen anar succeïnt els minuts ens varem començar a espavilar i varen començar a sortir les coses en defensa i en atac.

La segona part fou una continuació de la primera, ja que és seguir amb una gran tònica tanvt en la defensa com en l'atac. Les cistelles no deixaven de succeïr-se ni per el nostre èquip ni per el del rival, on pareixia que només aturarien quan el marcador marcàs el final del partit.

Al final el nostre equip perdé per una cistella, però fou com una victòria, ja que en cap moment varen baixar la guardia i lluitarem fins el final.

Enhorabona a tots per el gran partit realitzat i ara és el moment de continuar entrenant.