Un mal últim quart passa factura al 2ª autonòmica (64-56)

Novament amb alguna baixa i alguna que altra absència es va viatjar a Porto Cristo. El primer quart amb molt poc ritme per als nostres que semblava que encara no havien baixat del cotxe, sobretot els 4 primers minuts en el quals el marcador reflectia un 7-2. Al final el primer quart va ser clarament per als locals per 16-11.

En el segon quart semblava que els nostres jugadors despertaven sobretot Toni de Lluc i Pere que van estar molt encertats durant tot el partit. El segon quart ja va ser per als nostres per 12-16 arribant al vestuari amb solament un punt de desavantatge 28-27.

En el tercer quart es va veure el millor joc dels nostres amb una defensa de línia de passada molt intensa que ens donava un parcial de 6-17 en els 8 primers minuts de quart, però aquests esforços en aquesta categoria se solen notar. Es va arribar al final del tercer quart amb un interessant 41-46 que donava moltes opcions per als nostres.

Però l'esforç anterior es va notar en els primers minuts de l'últim període, un parcial d'inici de 8-4 donava avantatge en el marcador de nou a les locals i mancant dos minuts els nostres semblava que baixaven els braços, ja que un últim parcial de 12-4 deixava el marcador amb el definitiu 64-56.

Destacar el bon partit de Toni de Lluc i Pere i com nota negativa la poca aportació dels jugadors exteriors que sembla algun d'ells que encara no ha començat la temporada.

Anotadors: Josep 6, Lluc 16, Soto 2, Rafa 4, Pere 20, Collado 8 .