Cadet femení A

Campionat Mallorca: Zona 5 42 - DAKOTA ALCÚDIA 50

Ens quedava l'objectiu de ser segones en aquest campionat i que no és poc, sempre tenint en compte que pràcticament tot l'equip està en el seu primer any de categoria. Amb aquesta il.lusió ens enfrontàvem a l'equip de Zona 5, un bon equip que ens havia guanyat els dos partit de la lliga regular de la mateixa manera que el Cide.

El cansament després dels partits anteriors era palpable en l'inici del partit. Estàvem lentes i amb molts nervis. La bona defensa de les de Manacor ens atabalava, no aconseguint atacar pràcticament amb fluïdesa en els primers 10 minuts, mostra d'això el pobre parcial, 7-6 desfavorable.

En el segon període, les nostres van començar a trobar més còmodes, vam començar a realitzar algunes bones defenses que ens van deixar córrer diversos contraatacs i que ens donaven una petita renda al descans, parcial favorable de 7 a 12. Al descans 14-18.

Campionat Mallorca: Bahía S.Agustín 70 - DAKOTA ALCÚDIA 41

phoca_thumb_m_foto010Sabíem de la superioritat del rival, però després del gran partit disputat ahir, teníem ganes de com a mínim fer patir al favorit del campionat. Però un inici horrorós ens va condemnar i això que sabíem com sortiria el rival, amb una pressió asfixiant que havíem intentar superar sense perdre massa pilotes per no donar opcions de cistelles fàcils. Però no va poder ser, amb un parcial de 0 a 8 ja ens obligava a demanar el primer temps mort.

Tot i que semblàvem tenir-ho clar, no se'ns veia amb la frescor del dia anterior, també a causa del desgast que havíem patit poques hores abans a diferència de l'equip local que havia guanyat el seu partit de 60 punts de diferència pot rotar i tenint als seus jugadores molt fresques. Ho intentàvem tot, però estàvem molt lentes, imprecises, nervioses, sense nervi. No podíem parar el rival. Parcial de 7 a 26.

Campionat Mallorca: Cide 44 - DAKOTA ALCÚDIA 65

phoca_thumb_m_foto010Primer partit del campionat i el més difícil pel tema dels nervis i més quan som un equip mancat d'experiència en aquest aspecte. Però avui les nostres estaven híper motivades i aquesta motivació va ser ben dirigida.

El nostre inici va ser bastant bo, amb una molt bona defensa sobre les jugadores importants del Cide. Però a l'hora d'atacar, ens faltava precisió a causa d'aquests nervis normals en aquest tipus de partits. Aquests errors en l'1 x 0 no deixava que agaféssim una mica de diferència en el marcador. Parcial favorable de 13 a 12.

En el segon període les nostres seguien molt bé en defensa i en atac aconseguíem un joc fluid, trobant sempre penetracions i bons tirs, però seguíem sense estar afortunades, fallant situacions fàcils. Aquests errors, seguien marcant la diferència en el marcador. Parcial d'11 a 15. Al descans 24-27, tres punts avall.

Les cadets volen dedicar el campionat de Mallorca a na Xisca

xisca100bLes cadets afronten a partir del proper divendres dia 15 el Campionat de Mallorca a la pista del Toni Servera de s'Arenal.

Els partits seran els següents: Divendres a les 17:30 contra CIDE, dissabte a les 12:30 contra el Bahía San Agustín y el diumenge a les 10:30 contra Zona 5.

Però hi haurà una absència, na Xisca Ramis. Lesionada fa un parell de setmanes del lligament del genoll, ahir va rebre la visita de les seves companyes que portaven unes camisetes amb un missatge per ella.

Sense dubte un bon detall de les jugadores d'aquest equip que han complert l'objectiu fixat a principi de temporada, però que no es conformen amb això, tot i que sigui per poder-li dedicar a na Xisca.

Zona 5 69 - DAKOTA ALCÚDIA 32

Ja amb els deures fets el dia anterior en un partit molt intens davant de La Salle, ens desplaçàvem diumenge a Manacor per enfrontar-nos al Zona 5, equip que necessitava guanyar per poder anar al campionat de Mallorca.

Les locals van sortir molt ficades en el partit, tot el contrari de les nostres. A més la nostra jugadora Francina no podia continuar en el partit a causa d'unes molèsties d'un cop el dia anterior. Tot això ens donava un desavantatge en el primer quart de 24 a 13.

Sabíem que seria difícil canviar el rumb del partit però es va intentar que les nostres jugadores s'esforcessin per canviar la dinàmica del partit però no va poder ser, el cansament era evident i les locals ens passaven per sobre en tots els aspectes. Parcial de 16 a 6. Al descans 40-19.