Esporles 63 - DAKOTA ALCUDIA 39

Fluix partit del nostre equip en el primer partit oficial de la temporada, en la fase de promoció per al grup especial.

Els primers minuts del partit van ser de tempteig entre els dos equips, sense que ningú portés la iniciativa clara en el partit. Fins i tot el nostre equip podria fàcilment haver acabat per sobre en el marcador, d'haver aprofitat algunes cistelles que semblaven fàcils i algun rebot ofensiu. No obstant això, no va succeir així i l'equip local va anar agafant confiança, davant la passivitat del nostre equip, imposant mica en mica i acabant el quart amb una diferència a favor de 8 punts (20 a 12).

En el segon quart el nostre equip va seguir pel mateix camí. És a dir, intimidades pel rival, amb poca agressivitat en atac i passives en defensa, sent superades amb gran facilitat per les contràries, que van seguir millorant. Tot i això, es podria haver arribant al descans amb un marcador relativament assequible ja que amb 12 punts de diferència en contra es van desaprofitar diverses opcions fàcils. Però com sol passar, si no aprofites les teves oportunitats ho acabes pagant. Així doncs després dels primers 20 minuts s'arribava al descans amb el resultat de 38 a 22 en contra.

Després del descans les coses no van millorar. Un parcial de sortida d'11 a 2 en contra posava les coses impossibles pel que fa al resultat (49 - 22). Ara l'únic que quedava era treballar per millorar. Una petita reacció dels últims 5 minuts del tercer quart amb un parcial de 5 a 0 a favor maquillava una mica el resultat.

I es va seguir millorant fins a aconseguir reduir la diferència a 17 punts en el minut 36, però un parcial final de 9 a 2 col · locava el definitiu 63-39, fidel reflex del que va passar en pista. Amb un Esporles netament superior al nostre equip, que haurà de treballar molt en els entrenaments tant en aspectes tècnics i tàctics com en actitud.