Pollença 52 - DAKOTA ALCÚDIA 45

La demostració de que les victòries no són el més important en aquestes categories es va poder veure el dissabte amb el partit del nostre equip. Tot i perdre, es va jugar el millor partit del que portem de temporada.

Tres primers quarts molt ben jugats i controlant el joc i marcador. Com a aspectes positius que es va realitzar una defensa acceptable en la qual es van millorar diverses coses respecte a anteriors partits. I en atac van sortir millor les coses que en altres ocasions, podent córrer contraatac i superar la pressió de manera correcta.

Així doncs, el nostre equip va ser superior en els tres primers quarts tant en el resultat com en el joc (43-38 per a les nostres al minut 30 de partit). No obstant això, en l'últim quart no es va poder ni contra el cansament ni contra les nombroses expulsions per cinc faltes de les nostres jugadores (fins a 5 es van haver d'anar a la banqueta) i el nostre equip va encaixar un parcial de 14 a 2 en contra que va donar la victòria al rival.

Malgrat tot bon partit general el realitzat per l'equip, amb situacions de les quals es pot aprendre molt.