DAKOTA ALCÚDIA 30 - Esporles 36

equip100Si tenim en compte que l'objectiu de les nostres jugadores en aquestes categories de formació ha de ser millorar dia a dia per sobre de guanyar partits, podem dir que dissabte passat davant Esporles complim sobradament l'objectiu. De perdre per una diferència de 23 punts poc més d'un mes a Esporles en un partit en què mai hi va haver opció de competir, a perdre per només 6 punts aquest dissabte a casa, guanyant dos quarts, competint en tot moment i optant de manera real a la victòria.

I la millora es va produir principalment en l'actitud de la majoria de jugadores. Sortint des del primer moment a lluitar cada pilota i amb la concentració adequada per cometre el menor nombre possible d'errors. Actitud i concentració. Això ens va permetre en el primer quart estar en el partit ja que, si bé l'encert en atac no era el més elevat, l'actitud i concentració defensiva permetia no encaixar punts i recuperar pilotes. Fruit d'això l'avantatge al final del primer quart (10 a 4), deixant sense anotar a l'equip rival en els últims 5 minuts del quart.

En el segon quart les rivals van tenir una petita reacció amb un parcial de 3 a 8, però l'equip va seguir treballant arribant al descans amb el resultat de 17 a 14.

El tercer quart va ser clarament per les visitants. Van millorar la defensa i l'atac, augmentant l'encert i anotant 15 punts aquest quart. I el nostre equip no ho va fer malament en atac, però uns minuts de bons llançaments sense recompensa (tot i aconseguir bones posicions la pilota no volia entrar) van propiciar que es donés la volta al marcador acabant el quart amb avantatge per Esporles 22-29.

En l'últim quart el nostre equip va intentar reaccionar, però seguim sense encert en atac i, tot i col · locar a 5 punts i dos tirs lliures a favor a falta de dos minuts finalment la victòria va ser per les visitants per 30 a 36.

Enhorabona a l'equip per la millora mostrada. Aquest és el camí. Ara a demostrar que no és cosa d'un sol dia. I a pensar que el més important no és guanyar o perdre, sinó aprendre i millorar cada entrenament i partit.