Bàsquet Pla 64 - DAKOTA ALCÚDIA 23

Partit de dues cares per al nostre equip. Si tenim en compte que en el partit disputat a Alcúdia fa poc més d'un mes l'equip rival ens va tancar el marcador al minut 23 de partit, podríem pensar que hauríem d'estar satisfets amb el resultat aconseguit aquest dissabte. I això és cert a mitges, ja que el nostre equip va oferir dues cares ben diferents. Una, la bona, des de l'inici de partit fins al minut 25 en què es va lluitar i es van fer moltes coses bé, i una altra, la dolenta, en els últims 15 minuts, on no es van demostrar ni l'actitud ni la concentració correctes. Tot i que la millora en els entrenaments és lenta i menor de la que hauria de ser, algunes parts del treball donen alguns fruits en forma de millora en els partits.

Ja des de l'inici es va poder veure al nostre equip disposat a millorar la imatge oferta en el partit disputat a casa. Concentració i millor actitud, alguna cosa en el que s'està progressant, per competir de tu a tu, amb una bona defensa i un atac acceptable, tot i fallar bones ocasions. Final del primer quart amb el resultat d'11 a 6.

El segon quart va seguir en la mateixa línia. Bona defensa, pitjor atac, però actitud i treball més que correctes per part de l'equip. No obstant això, un parell de jugades desafortunades en els dos últims minuts del quart provocaven un parcial de 0 a 7 en contra per arribar amb el resultat de 29 a 15 al descans.

Els primers 5 minuts del tercer quart van ser de embús per als dos equips. Les nostres seguien defensant ben, però ara l'atac tenia més dificultats davant el treball defensiu de les locals. Malgrat tot, el parcial encaixat pel nostre equip era de només 4 a 0. Però a partir d'aquest moment la cosa va canviar. Potser pel cansament, o per la falta d'encert que es va transformar en nerviosisme, o perquè les nostres jugadores van veure que era molt difícil guanyar el partit, la qüestió és que es van abaixar els braços, acabant el quart amb el resultat de 44-19 en contra.

I l'últim quart va ser pitjor. Les bones actituds desaparèixer i el nostre equip es va mostrar feble i poc lluitador, de manera que va arribar al resultat final de 64 a 23.

Una pena que el bon treball dels primers 25 minuts de partit quedés entelat pels minuts finals, però estic segur que l'equip treballarà perquè no torni a succeir. Hem de quedar-nos amb la millora demostrada perquè ens serveixi com a motivació per a treballar més dur en els entrenaments.