Santa Maria 81 - DAKOTA ALCÚDIA 89

Va començar la temporada per al 2a masculina i ho va fer amb una gran victòria davant d'un jove Santa Maria, que no va saber controlar els nervis en la pròrroga. El partit es veia marcat per la baixa en el joc interior (on de moment disposem de pocs jugadors) d'Hugo, així com l'encara no recuperació de Pere i l'absència de Bernat.

El partit va arrencar bé per als nostres amb un Joan Crespí molt inspirat i un Josep molt actiu que trencava cada vegada la pressió tota la pista establerta per l'equip local. Al final del quart diverses perdudes del nostre equip feien que el marcador reflectís un ajustat 17-16.

L'arrencada del segon quart novament era favorable als nostres aquesta vegada encertats en tir amb 3 triples consecutius, 2 de Crespí i 1 de Christian. Això unit al fet que els nostres aconseguien dormir una mica el partit. Ja que una de les preocupacions era l'alt ritme d'aquest i la qual cosa ens podia portar problemes de cara a la segona part. El resultat al descans 27-35 reflectia la bona feina dels nostres.

El tercer quart la intensitat i duresa del partit va pujar sencers i el físic començava a passar factura, Però aquí seguien Crespí i Josep aguantant bé el partit, acompanyats com a molt bons minuts de Toni Sureda i Toni Colom, que va demostrar que ajudarà i molt a l'equip sobretot en tasques interiors. Aquest quart novament igualat 17-15 ens donava el resultat de 44-50 que seguia donant avantatge als nostres.

El darrer quart es va jugar al ritme que més convenia a l'equip de Santa Maria i gràcies a això l'equip local va aconseguir capgirar el marcador per primera vegada en tot el partit 59-56 a falta de quatre minuts. Aquí novament Josep i Crespi van aguantar el tipus i amb un 2 +1 del segon es tornava a donar la volta al marcador 63-60. Però diversos errors en atac i una pilota perduda donaven de nou l'avantatge als locals, però una fallada de l'equip local i la cistella de Toni Sureda pràcticament sobre la botzina portava el partit a l'empat a 68 i per tant a haver de jugar-se 5 minuts addicionals.

A la pròrroga es va imposar l'experiència dels nostres ajudats en part per la pèrdua de "papers" de l'entrenador de l'equip local que va ser sancionat amb 2 tècniques després d'una falta a Toni Sureda qui amb un 5 / 6 en tirs lliures aprofitava el regal. Tot i la 5a falta de Joan Crespi i de Josep es va mantenir el tipus en els minuts finals amb un bon percentatge en els tirs lliures destacant un 5 / 6 de Christian que deixava el marcador amb el definitiu 81-89.

Cal destacar tots els jugadors, ja que cada un va assumir el paper de les coses que podia fer. Ressaltant el gran partit de Joan Crespí (al qual li demanarem moltes coses durant la temporada), Josep Tomàs i Toni Sureda. Així com el bon debut de Toni Colom i els "Juniors" Juanjo i Miguel Beltran