Diari del Campus: Dia 1

fotoSón les 7,30 hores del matí, sona el meu despertador, és hora de aixecar-se i començar un nou dia molt especial. El dia en què començarà la 8 ª edició del Campus de Pasqua de bàsquet.

Hem quedat amb els entrenadors a les 8,00 del matí al pavelló per portar tota la roba que anem a repartir a tots els participants, que a les 9,00 hores comencen a arribar a l'Hotel Alcudia Garden.

Cares de son en la majoria d'ells. Moltes cares conegudes i algunes noves i que per primera vegada podran gaudir d'aquest campus. A les 9,30 comencem a passar llista i ha repartir les equipacions que aquest any són de color verd. Presentam als entrenadors i després d'unes paraules del regidor d'esports i del nostre president, arriba el moment de començar a acomiadar-se dels papis.

Un cop lliurades les claus de l'habitació i ja canviats amb la uniformitat del campus, ens dirigim fins a la platja per fer-nos la foto de tot el grup.

Ràpidament, a les 10,30, sortim per al pavelló per realitzar els primers entrenaments i confeccionar els diferents grups de treball. A les 12,45 sortim de nou cap a l'hotel per preparar-nos per anar a dinar.

En el menjar com sempre, la pizza triomfa. Arriba l'hora de donar una sorpresa a la nostra Catalina Cànaves que en el seu primer dia de campus compleix 13 anyets. No podia faltar un pastís amb les seves 13 espelmes i tot el menjador cantant-li aniversari feliç.

És l'hora de descansar una estona, tot i com us podeu imaginar, de descansar, més aviat poc i més sent el primer dia. Ja ens encarregarem que en poc temps comencin a notar el cansament.

A les 16,00 hores, sortim altra vegada per anar a entrenar ja amb els grups confeccionats. Després de 45 minuts de dur entrenament, toca començar les primeres competicions. Avui toquen els tirs lliures i els triples. Els més petits en no poder tirar des de la línia de 6,25, realitzen un circuit d'habilitat molt divertit.

A les 19,00 acabam i ens dirigim novament cap a l'hotel. Els grans tenen una estona per anar a la piscina climatitzada, dutxar-se i anar a sopar. Els més petits encara que no ho cregueu, encara no estan cansats i tenen ganes d'estar una estona corrent al parc que hi ha davant de l'hotel.

A les 20,00 hores toca sopar. A les 20,30 arriben els primers pares per recollir als més petits i que no es queden a dormir amb nosaltres. Algun ja mostra el cansament de tot un dia molt llarg. Avui toca a la categoria mini, anar amb els monitors de temps lliure fins al pavelló i realitzar alguns jocs molt divertits.

La resta es queda a les habitacions ja descansant .........

Són les 23,35 hores, acabem d'arribar a l'hotel amb els minis i des de l'habitació començ a escriure aquest diari del primer dia del campus 2012.

Es respira tranquil · litat, no hi ha massa soroll i sembla que estan més calmats de l'habitual, demà vos explic si va acabar així de tranquil · la nit.

Bona nit !!!


fotosVeure galeries de fotos del campus 2012