Diari del Campus: Dia 5

fotoTot allò que és bo s'acaba, avui és l'últim dia del campus. Ens queda un llarg dia ple d'emocions.

Aquest matí després d'una llarga nit que començava amb la festa final al poliesportiu i molt moviment durant tota la matinada per les habitacions, moltes cares de son són les que es veuen al menjador.
Estan tots revolucionats, moltes coses han passat aquesta nit ....... jejeje.

El temps no acompanya, està molt ennuvolat i amb una mica de pluja. Tot això fa que hi hagi canvi de plans per als monitors de temps lliure. Els petits a les 10 com sempre ja són al pavelló per iniciar els entrenaments. Més tard els inicien els grans.

Avui acabem una mica abans per poder gravar el nostre segon "lip dub", a les 12,30 hores, després de tenir preparat tot, el nostre col · laborador Carles Oliver (fotos Oliver), arriba al pavelló per iniciar la gravació que s'aconsegueix en temps rècord , i és que som tots uns excel · lents actors ......... Ja podreu veure en uns dies aquest video on sortim tots els que hem participat en aquest campus. Vos encantarà .......

Avui serà l'últim dinar a l'hotel i alguns nins aprofiten per prendre la revenja amb algun monitor per la nit anterior .......

Avui cal estar aviat al pavelló per iniciar les finals del 3x3 i a les 15,30 ja anam en direcció al pavelló. A les 16,00 hores s'inicien totes les finals del 3 x 3 amb gran igualtat entre tots els equips, alguns acaben contents i altres no tant, però l'important és sempre acceptar les derrotes amb esportivitat.

Arriba l'hora del partit entre jugadors i monitors, crec que és el que més els ha agradat als petits, deixant la pell a la pista per poder robar alguna pilota a algun entrenador. Els més grans, juguen al màxim per demostrar les seves qualitats, però encara els queda una mica per poder doblegar els entrenadors ......... jajaja.

Acaben els partits i anem a per la "Super Cistella", estan en joc 30 euros per a qui aconsegueixi ficar una cistella des de mig camp els grans i els petits una mica més a prop. Gairebé es queden sense premi ...... després de diverses rotacions, ningú aconseguia la súper cistella, fins que un valent ....... el nostre jugador mini Franc Arenas, aconseguia aquest súper canastón que fins i tot ho va fer plorar d'emoció. Ets un krac Franc ¡¡¡.

Abans del lliurament de premis, es fan lliurament de les equipacions que han de lluir per a l'últim acte del campus.

Arriba el moment més esperat, el del lliurament de premis .... Són les 19,00 hores, mentre esperem que tots els pares i les autoritats hagin arribat, els nostres nins i nines rapers, ens delecten amb els seus balls del dia anterior.

Molts trofeus i premis per als guanyadors i una foto i una medalla per a cada participant perquè mai s'oblidin d'aquest meravellós campus.

La nostra alcaldessa Coloma Terrassa, junt amb el regidor Joan González i el nostre director tècnic Felix Alonso, fan entrega dels trofeus a tots els nens.

Arriba el moment dels comiats, crec que tots ens vam quedar amb ganes que torni ràpid el proper campus, però la veritat és que també tot necessitem descansar després de tants dies sense parar ni un segon.

Molt content de com va anar tot, no hi va haver lesions, únicament la mala sort d'un dels nostres nins repetidors del campus, en Joan Tur, que va tenir un contratemps per una espiga que se li va clavar un dels seus ulls el segon dia i que va fer que hagués de desplaçar fins a l'hospital dues vegades per solucionar el problema, però per res va deixar que això li deixés fora del campus. Ets un campió Joan !!!.

Destacar en el lliurament de premis, el comiat de dos jugadors que ja era el seu últim any de Campus i que es van emportar un petit regal. Mariano amb el seu 8è campus (totes les edicions) i Jaume Oliver, amb 7, van tenir una gran comiat. Tomeu Mariano amb 5 i Josep Sánchez amb 6, també van ser obsequiats amb un regal, encara que ells encara tindran una oportunitat més per participar l'any que ve.

Espero que tots els nins i nines s'hagin quedat amb les ganes de repetir l'any que ve, això voldrà dir que vàrem fer les coses bé. Donar les gràcies a tots els pares per la confiança dipositada en el nostre club.

Salutacions a tots, fins l'any que ve ¡¡¡


fotosVeure galeries de fotos del campus 2012