Júnior masculí

Artà 74 - DAKOTA ALCÚDIA 70

Partit de ratxes, en el qual el nostre equip va sortir adormit en el seu aspecte defensiu, millorant en el segon i tercer quart, quan l'equip es va posar per davant.

Però inexplicablement l'equip va tornar a relaxar enrere, donant vida a un rival que estava grogi, fallant fins a 8 tirs lliures en els 2 minuts finals. Una pena.

DAKOTA ALCÚDIA 54 - Uadis 53

Complicat partit en el qual l'equip va saber remuntar una diferència de 12 punts, gràcies a la pressió a la qual vam sotmetre el rival a partir del tercer quart.

El partit es va decidir en l'últim minut, quan l'equip va saber defensar fins a tres vegades el punt de diferència que havia al nostre favor.

Espanyol 83 - DAKOTA ALCÚDIA 53

La diferència final al marcador no reflecteix la distància existent entre els dos equips.

El nostre equip va estar jugant a bon nivell durant gran part del partit, i mostrant-se molt seriós enrere. Però els 14 triples anotats per l'Espanyol, va posar massa terra pel mig a les nostres aspiracions.

Això, unit a la falta d'encert en els tirs lliure i els tirs de 3 punts va fer la resta.

La Salle 101 - DAKOTA ALCÚDIA 35

Tot i la diferència final al marcador, l'equip va treballar molt bé els dos primers quarts, arribant al descans amb un marcador de 47-25.

Aquest fet sumat a la caiguda física, va fer que l'asfixiant pressió dels dos últims quarts, destrossés la bona imatge oferta en la primera part.

Si bé l'equip apunta maneres, és cert que falta la contundència i la intensitat pròpia d'equips guanyadors.