DAKOTA ALCÚDIA 61 - Joan Capó B 28

Primer partit de lliga per als nostres infantils i jugant a casa enfront del Joan Capó de Felanitx. Després de dos partits amistosos anteriors contra Sa Pobla i amb diferent gust de boca a cada un d'ells, esperàvem amb ganes per saber com estarien els nostres en el primer partit de competició.

Vàrem començar molt bé el primer quart, amb molta agressivitat en defensa, aconseguint ofegar la sortida de la pilota del Felanitx. Però en atac amb massa pressa al 5x5, no aconseguint encertar a cercar la millor opció. Massa pèrdues en passades inexistents.
Tot i això, parcial de 17 a 2 que deixà clara la nostra superioritat, principalment física.

En el segon període, continuàrem amb molt bona predisposició dels jugadors en defensa i milloràrem molt en la velocitat de pilota en atac, buscant el passar i tallar i decidir la millor opció. Parcial de 17 a 8.

Després del descans, amb el seu millor home en el banc (núm. 17, molt alt i molt bon moviment de peus en la pintura), continuàrem amb moltes ganes de treballar i fer bé les coses. Vàrem començar a veure moltes ajudes en defensa i a córrer el contraatac com ho fem durant la setmana. Parcial de 17 a 2.

En l'últim període, continuarem de la mateixa manera, però a partir del minut 4 amb els canvis, ens despistàrem bastant i baixàrem la concentració. Això va fer que els visitants ho aprofitessin per guanyar el quart per 10 a 16. Final del partit 61-28 per als nostres.

Molt content per l'actitud dels jugadors, però també cal dir que hi ha moltes coses a millorar i que ens enfrontàrem a un equip físicament inferior al nostre.

Espero que augmentem la intensitat en els entrenaments per a cada dia millorar en tots els aspectes del joc.