DAKOTA ALCÚDIA 65 - Campos 33

Tercer partit de l'infantil masculí i tercera victòria, aquesta vegada davant del Campos, equip que arribava també invicte com els nostres.

Els nostres van sortir a la pista amb moltes ganes i molt intensos, el que va sorprendre els visitants que no van poder anotar fins al minut quatre.

Aconseguírem dificultar molt l'atac del Campos i vàrem saber córrer molt bé el contraatac. Poques pèrdues de pilota, detall en què milloram molt. Parcial de 18 a 8.

En el segon període amb un quintet pràcticament nou, sortim amb molta intensitat però poc afortunats en atac, els de Campos reaccionaren, però a poc a poc els nostres van començar a trobar-se còmodes a la pista i aconseguiren guanyar també el quart per 16 a 8. Al descans 34-16.

Després del merescut descans, vam tornar a sortir a per totes, sense donar cap pilota per perduda i movent molt bé la pilota. Mostra d'això el 20 a 7 de parcial.

Amb tot ja decidit, en l'últim període vàrem perdre una mica d'intensitat que es va traduir en un quart molt igualat davant un equip el Campos que va lluitar fins a l'últim segon del partit. Parcial d'11 a 10. Final del partit 65-33.

Estem millorant molt en alguns aspectes però estem encara molt lluny del que volem, per tant cal seguir treballant molt dur en cada entrenament.

Com negatiu, són les excessives faltes personals que cometem i que en algun partit important ens pot passar factura.

Ara ens toca anar a Artà, equip que també ha guanyat tots els seus partits amb molta comoditat i que segur ens ho posarà molt difícil.