Artà 78 - DAKOTA ALCÚDIA 61

Se sol dir que els partits duren 40 minuts en perdre en els últims segons o minuts. Però aquesta vegada no va ser així, els nostres nois davant del Artà, equip que com els nostres no coneixia la derrota, va sortir sense cap intensitat al partit, semblaven no estar a la pista i davant un rival fort, això ens va costar pràcticament el partit.

Un parcial de 6 a 22 és difícilment remuntable davant d'un equip del mateix nivell que el nostre.

Havíem canviar la nostra actitud immediatament per demostrar que tot el que havíem millorat fins ara, no se'ns havia oblidat i així es va fer entendre als nostres jugadors.

El segon període ja vàrem començar a ser nosaltres, defensant molt fort i igualant el joc. Malgrat tot no aconseguíem reduir les diferències però sí donar una altra imatge molt diferent. Parcial de 16 a 16.

Després del descans continuàrem millorant en atac però en defensa els seus contraatacs ens estaven matant, deixant anotar amb massa facilitat. Parcial de 21 a 14.

L'últim període va ser el millor dels nostres, aconseguint guanyar el quart per 19 a 25. Final del partit 78-61.

Hem de millorar la nostra defensa al 5 x 5 i també evitar que l'equip rival anoti amb tanta facilitat. Hem d'aconseguir que sigui molt més difícil per als nostres contrincants ficar-nos una cistella.

Crec que ens ve genial aquesta derrota ja que ens posa al nostre lloc i ens demostra que ens queda molt per poder competir entre els millors. Així que a treballar molt més a partir d'ara.