DAKOTA ALCÚDIA 74 - Sa Pobla 45

Nova victòria dels nostres infantils. Després de la derrota de la setmana passada a Artà deguda a un inici de partit desastrós, l'equip va sortir amb molt bona actitud a la pista.

En algun moment aquestes ganes es convertien en precipitació. En atac havia molt poca mobilitat i costava crear espais. Parcial favorable de 18 a 10. 

En el segon període milloràrem en atac però en defensa cometíem massa errors en el marcatge a l'home. Parcial de 19 a 13.

Després del descans els nostre desenvolupar el seu millor joc. La gran actitud en defensa feia que aconseguíssim robar moltíssims pilotes des del servei de fons, el que calia aconseguíssim anotar amb facilitat. Parcial de 20 a 7.

En l'últim període vàrem baixar la nostra concentració i això no em va agradar. Que hi hagi canvis continus, no pot fer que perdem la concentració a la pista. Parcial de 17 a 15. Final del partit 74-45.

Portam dos partits mica rars, en què fem coses molt bé, en canvi, altres coses que semblàvem haver millorat, tornam a cometre els mateixos errors. Un d'ells són les pèrdues de pilota per falta d'agressivitat i concentració.

Aquesta setmana tenim un partit molt complicat a Manacor, un altre equip que està al nostre nivell i on haurem de demostrar si continuam progressant.