Basquet Manacor B 58 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Partit important a Manacor, presentant al mateix amb quatre baixes. Això feia que havíem d'estar a un bon nivell per poder competir davant un equip del nostre nivell.

El nostre inici va ser bastant bo, defensant amb agressivitat i guanyant aquest primer quart per 10 a 13.

El segon període amb un quintet pràcticament nou, baixàrem la nostra intensitat però la diferència va estar en el desencert en atac, on teníem en cada atac 3 i 4 tirs fàcils després de rebot i que no aconseguíem ficar dins del cèrcol. Parcial de 21 a 10.

Després del descans, continuàrem bastant bé en defensa però molt desencertat en atac. Parcial de 15 a 11.

En l'últim període ho vam intentar tot, però els errors de marcatge feia que deixàssim anotar en algunes accions amb facilitat i l'intercanvi de cistelles no feia possible entrar al partit. Parcial favorable de 12 a 13. Final del partit 58-47.

Aquesta derrota és bona perquè vegem que hem de millorar molt com equip. No podem dependre d'alguns jugadors, això fa que no millorem tots com cal. Cal ser més intensos en els entrenaments perquè es vegi la millora de cada un en els partits.