Premini masculí

Sa Pobla - DAKOTA ALCÚDIA

Bon partit el disputat dissabte mati contra Sa Pobla.

Equip molt superior el de Sa Pobla, per altura i que quasi tots eren de segon any.

Però els nostres nins no es varen acobardar i varen fer el mateix partit de cada dissabte, lluitant, defensant i si podien robar pilota ho feien, ràpids i cap a cistella.

Ànims a tots i a seguir així !!!

Artà - DAKOTA ALCÚDIA

Gran partit el que varen disputar els preminis dins la pista de l'Artà.

Des de les vacançes de Pasqua els preminis jugaven el primer partit contra l'Arta, un equip mes o menys del nostre nivell.

Va esser un partit molt emocionant i entretengut, ja que els nostres jugadors lluitaven per la pilota en tot moment, defensaven cadascú el seu, es passaven la pilota, cap a dins i cistella, i una cosa molt important en que tots anaven als rebots.

DAKOTA ALCÚDIA - Manacor

Dissabte passat al pavello d'Alcúdia un altre partit molt entretengut i emocionant dels nostres "grans" preminis.

Era el primer partit de la segona volta. Sabíem com jugava el Manacor, és a dir, eren nins que no donaven cap pilota per perduda i sempre lluiten, inclús fent faltes si no ens podien prendre sa pilota.

Els nostres jugadors a 1a., 2a. i 4a. part varen aguantar molt bé i cadascú defensava el seu contrari. Però el 4t. 5t. i 6é períodes varen afluixar una mica en defensa cosa que el contrari va aprofitar i es posaven la pilota rapid i feien cistelles sense cap problema.

Santa Maria - DAKOTA ALCÚDIA

Segueix la bona ratxa del premini masculi. El partit que s'havia de jugar dissabte a sta Maria es va avançar a dijous, i a mes el capvespre, cosa que els nostres jugadors no hi estas acostumats.

El partit va començar a les 19h , pero no vàrem poder entrar a la pista fins 10 minuts abans ja que els de Sta Maria entrenaven. Aixi va fer que els nostres jugadors es començassin a posar un poc nerviosos.

Al final va començar el partit. El 1r i 2n temps estaven perduts dins el camp, pero després es concentraven i varen començar a jugar aixi com ho han fet aquests tres darrers partits, lluitant totes les pilotes i defensant cadescu el seu i d'aquesta manera ens va sortir el partit "rodó".

DAKOTA ALCÚDIA - Llucmajor

Un altre partit dels preminis masculi. Els nostres preminis el dissabte s'enfrontaren contra el Llucmajor, un equip que va començar molt bé, defensant el 1 contra 1.

Però els nostres jugadors varen saber sortir d'aquesta defensa, començant a robar pilotes per anar-se'n al contraatac i fer cistelles.

Una cosa que els hi va molt bé es robar pilotes i anar-se'n cap a cistella, son nins molt rapids.