DAKOTA ALCÚDIA 33 - Santanyí 55

Lleugera millora de les nostres cadets B davant el Santanyí. Un mal començament on vam estar molt despistades, va marcar la resta del partit.

Com dic, el nostre inici va ser desolador, manca d'actitud i molt desencert en atac el que suposava un 2 a 14 de parcial.

En el segon període millorem bastant en atac, encara que en defensa, aquesta falta de continuïtat i concentració, amb nombrosos errors de marcatge feia que perdéssim el quart per 13 a 16.

Després del descans vam passar a defensar en zona, defensa que les nostres no havien practicat mai però que hem de començar a conèixer. Encara que en els primers minuts ens va costar entendre els moviments d'aquesta, a poc a poc vam anar sentint còmodes, controlant el rebot defensiu i sortint a contraatac. Parcial de 10 a 16.

En l'últim període vam estar a un bon nivell tant defensiu com ofensiu, jugant de tu a tu davant les visitants i donant molt bona imatge. Parcial de 8 a 9. Final del partit 33-55.

Aquesta és la línia a seguir, la de la segona part, on es va veure molt bona actitud i ganes de fer les coses bé. Però cal que això arribi als entrenaments, on hem de treballar molt més.