Campos 48 - DAKOTA ALCÚDIA 24

El diumenge 16 de desembre el Cadet B femení del club va jugar a Campos a les 10.30h del matí. Va començar el partit amb un parcial de 9-0, les nostres noies comencen com sempre desconcentrades, sense ganes i amb una actitud no gaire positiva que fa que el nostre rival es creixi i seguida ens tregui un avantatge impossible de recuperar.

El partit va ser una mica la rèplica de cada cap de setmana, pèrdues contínues de pilotes, no arribar a la cistella, no passar-se la pilota, la realitat no reflecteix els entrenaments que realitzen durant la setmana, però els partits deixen molt a desitjar per la seva pròpia actitud.

Al descans el marcador era de 11-32. Cal destacar que en el tercer quart les noies van ser capaços de reaccionar i començar a passar-se la pilota i ser més agressives a cistella.

Destacar sens dubte l'actuació de Laura Sánchez que encara que no estigués molt encertada de cara a cistella, va mostrar a les seves companyes l'actitud que cal tenir en els partits i en els entrenaments, una actitud de treball constant i de lluita.

Només dir-vos noies que si no canvieu la vostra actitud cada partit serà el mateix, el club ha apostat per aquest equip i no doneu prou, espero que canviï amb treball.