Sa Pobla 36 - DAKOTA ALCÚDIA 38

Gran victòria de les nostres cadets B en el partit disputat la setmana passada a Sa Pobla, i ja van dos consecutives.

Recordem que en la primera volta a Alcúdia, les de Sa Pobla van donar un seriós correctiu a les nostres en guanyar el partit per 40 punts de diferència, el que presagiava un partit d'allò més complicat tot i la millora de les nostres jugadores.

L'inici va ser molt igualat fins al minut 4 de partit on les nostres van començar a mostrar els errors de sempre, manca de concentració i sacrifici el que ens portava a errors continuats deixant jugar a plaer a les pobleras, que aconseguien un parcial de 19 a 1 , el que obligava a demanar diversos temps morts per tallar aquest parcial que al final va ser de 19 a 5 i el partit molt complicat.

Després de la bronca normal, les nostres van començar a prendre el partit seriosament i treure l'orgull i amb una gran intensitat defensiva i molt moviment en atac on no es donava cap pilota per perduda, comencem a reduir les diferències, aconseguint entrar de nou al partit. Parcial de 4 a 14. Al descans 23-19 i tot per decidir.

Havíem fet el més difícil, tornar a entrar en el partit que gairebé havíem tirat en 10 minuts, per tant, sabíem com era el camí a seguir, i així ho continuem fent, tornant a guanyar el quart i per moments jugant molt bé i estant fenomenal en defensa. Parcial de 6 a 12 i per davant en el marcador.
A falta de l'últim període estàvem 5 punts amunt i això ens havia de donar força per continuar amb l'esforç.

Van començar els nervis per part dels dos equips i els errors continus, més de les nostres que els va entrar la por a guanyar, el que van aprofitar les locals per igualar el partit a 36 a falta d'un minut. Va ser un minut interminable, amb diversos llançaments errats pels dos costats, fins que a falta de pocs segons després d'un gran rebot de la nostra jugadora Júlia, va ser objecte de falta personal el que ens donava 2 tirs lliures. Júlia amb gran tranquil · litat va anotar els dos, obligant a les contràries a jugar-se un triple desesperat que no va entrar i aconseguint una gran victòria molt treballada.

S'està veient la millora del joc tot i que moltes vegades no entrenem al màxim pel que tot i aquestes dues victòria seguides, hem de continuar treballant dur que és el que ens pot portar a més alegries com aquesta.

Destacar a totes ja que van aportar el màxim de cadascuna, però especialment a Laura Becerra que va realitzar un partidàs. També destacar la nostra jugadora infantil Sara, que es va posar l'equip a l'esquena com una veterana agafant la responsabilitat de pujar la pilota amb gran encert.