Júnior femení A

Molinar 43 - DAKOTA ALCÚDIA 62

JFA

Partit dolent per part nostra que des de l'inici no controlàrem causa de la nostra mala defensa, poc control del rebot defensiu i la poca intensitat, sense desmerèixer la bona feina de l'altre equip que amb segones oportunitats anava sumant al marcador.

Va ser en el tercer quart quan vàrem despertar i aconseguírem un avantatge insalvable per a l'equip contrari.

DAKOTA ALCÚDIA 71 - Bahía San Agustín B 31

JFA

El júnior segueix amb la seva ratxa guanyadora davant un Bahía San Agustín més fluix que en el partit d'anada en què ens van causar molts problemes en els primers quarts, però a casa des de l'inici ens vàrem anar en el marcador davant un equip que va baixar els braços ja en el tercer quart.

Nosaltres controlant bé el rebot defensiu i finalitzant amb precisió després d'una bona circulació de pilota.

Carme i Sofia van rodar molt amb les seves companyes ja que a les 20.30 tenien altre partit important amb el sènior femení de primera autonòmica, de manera que l'equip i la resta de companyes ho van fer molt bé.

Campos 60 - DAKOTA ALCÚDIA 99

JFA

El passat dia 21 el Júnior femení A va aconseguir una victòria a Campos que li permet seguir imbatut a la categoria.

A l'inici ens va costar entrar en partit però la superioritat en el joc interior en el nostre equip és molt notòria i tot d'una vàrem treure avantatges.

Les nostres exteriors acompanyaven bé a les nostres grans i a la meitat del partit ja anàvem 25-56.

La segona part vàrem córrer bé el contraatac i vàrem moure bé la pilota contra la zona, sent el resultat final de 60-99.

DAKOTA ALCÚDIA A 88 - Dakota Alcúdia B 45

JFAEl Júnior A es va imposar a l'Júnior B en un partit en què sempre les sensacions són estranyes a l'estar enfrontant dos equips del mateix club que fins i tot de vegades comparteixen entrenament i són companyes entre elles.

No va ser fins al tercer quart que es va obrir bretxa en el marcador ja que en l'inici hi va haver molt intercanvi de cistelles i el B posava resistència a l'A, equip imbatut fins al moment.

Al final 88-45 per Dakota Alcúdia A que no va poder comptar amb Joana causa d'un problema lumbar que esperem estigui solucionat aquesta setmana.

Joan Capó 33 - DAKOTA ALCÚDIA 65

JFA

El júnior femení segueix imbatut, i no es va congelar a Felanitx, tot i el fred i van realitzar un magnífic partit.

Malgrat la discrepància del públic i els rampells d'algunes jugadores de l'equip contrari, el nostre equip va estar concentrat sense entrar en res i realitzant un partit seriós que no ens va ocasionar cap problema en cap moment.

Joana va ser baixa per lesió i esperam que s'incorpori en els pròxims dies.