DAKOTA ALCÚDIA 67 - Sa Cabaneta 49

2AM

Aquest divendres ens vàrem enfrontar al Reclam 2012 Sa Cabaneta, un equip molt jove amb un ritme de joc molt alt tan en atac com en defensa.

Tot i que vàrem començar enxufats en atac, on trobàvem bones opcions de tir, en defensa ens costava ser consistents, ja que no aconseguíem aturar les seves contínues penetracions i a més tiraven des de l'exterior sense una mà que els molestàs el tir. Així, en el minut 7, i després de 3 triples quasi consecutius anotats per 3 jugadors diferents, ens agafaven la primera avantatge important del partit (9 - 17). Un temps mort i varis canvis varen ajudar a canviar la dinàmica, i amb un parcial de 10 - 2 en 3 minuts vàrem aconseguir igualar el marcador a 19.

Un altre parcial de 9 - 2 a l'inici del segon quart era el reflexe de que continuàvem amb la mateixa intensitat amb la que havíem acabat el primer quart. Així, en el minut 15 el marcador era de 28 - 21 a favor nostre. Del minut 15 al 20 les defenses es varen imposar als atacs; mostra d'això el marcador parcial de 5 - 5 en aquests minuts, deixant un marcador de 33 - 26 al descans.

En el tercer quart vàrem seguir treballant molt bé en defensa i en atac també conseguíem anotar amb bastanta fluidesa. Dos triples en el tram final del quart i una cistella de'n Rafa Hidalgo a nes darrer segon ens varen permetre disfrutar de la nostra màxima avantatge fins al moment (49 - 37).

En el darrer quart ens vàrem aprofitar de la seva ansietat per intentar acostar-se al marcador, cosa que no va passar, sobretot gràcies a l'encert en els tirs lliures (9 de 10 en aquest quart) i a l'encert des de la línea de 3 punts (3 triples en aquest quart). El parcial d'aquests darrers 10 minuts (18 - 12) va deixar un marcador més abultat (67 - 49) del que es va veure en la pista, on es va veure un partit molt competit.

Avui dimarts tornam a jugar dins Alcúdia un partit adelantat contra un dels dos equips de Felanitx.

Parcials: 19 – 19 // 14 – 7 // 16 – 11 // 18 – 12

Anotadors: August Valero 16 punts (1 triple i 7 de 8 tirs lliures); José Cuevas 9 punts (3 triples); Hugo Ribas 4 punts; Rafa Hidalgo 5 punts (1 de 2 tirs lliures); Juan Crespí 17 punts (1 triple i 8 de 8 tirs lliures); Toni Sureda 8 punts (2 de 5 tirs lliures); Christian Ochogavía 8 punts (2 triples i 2 de 2 tirs lliures).