Júnior masculí

La Salle C 61 - DAKOTA ALCÚDIA 37

JM

Segueix la intermitència en el joc del nostre junior masculi.

Si la setmana passada derrotàvem a un poderós Artà per un ajustat 64-63, dissabte ens passava per damunt un contundent La Salle C amb uns parcials de 15-12, 14-1, 12-14 i 20-10.

Els nostres no van demostrar esperit de lluita mes que al tercer quart, però va ser un simple reflexe del que podriem haver fet.

És una llàstima no aconseguir aquesta estabilitat perque podríem donar mes d'una sorpresa.

Bàsquet Pla B 50 - DAKOTA ALCÚDIA 46

JM

Partit que començava amb un parcial de 0-6 a favor dels nostres pero que ràpidament, amb dos canvis a la banqueta l'equip rival conseguir superar per acabar amb un 16-13 favorable als contraris.

Segon i tercer període marcat per l'avantatge física dels rivals que dominaven el rebot i aconseguien tenir terceres i quartes opcions de tir, el que els donava un fort avantatge al marcador amb dos parcials de 15-10 i 10-7 respectivament per anar als darrers 10 minuts amb un dificil 41-30.

Els nostres van tirar d'orgull per estar al partit, i al moment de sentenciar dues perdues consecutives al contraatac despres de dues bones defenses van sentenciar el partit tot i les ganes i entrega dels nostres. Parcial de 9-16.

DAKOTA ALCÚDIA 48 - Sa Indioteria A 58

JMA

Partit intermitent dels nostres on els petits detalls van decantar la victoria cap al bàndol contrari.

Un primer quart vistós amb molta igualtat, possant tota la carn a la graella va ser el millor de tot el partit dels nostres (parcial de 12-12).

Al segon quart els nostres podrien haver sentenciat d'inici, pero a base de feina i carregar el joc interior els que van senteciar van ser els contraris. Parcial de 8-17.

La resta del partit va ser un voler i no poder on molt bones accions per part nostra no es van convertir en cistella, fet que ens va dur a la desconfiança perdent tot l'ordre defensiu que be van saber aprofitar els rivals. Un parcial de 14-19 i un de 8-10 van ser suficients per tancar el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 68 - Colonya Pollença 54

JM

Segona victòria dels nostres juniors que van in crescendo després de perdre per només un punt la setmana passada contra La Salle.

Vam començar imprecisos en i a un nivell acceptable en defensa, fet que ens va permetre no sortir del partit aviat front a un equip molt jove i mol batallador amb moltes ganes de guanyar. Així va seguir el segon quart, que arribà al descans amb avantatge per als Pollencins 23-28.

A la represa els nostres van sortir al nivell que els correspon, pressionant bé, i atacant millor que als primers quarts, si més no, anotant més. Després de remuntar al tercer quart ens vam deixar endur al darrer, mantenint l'avantatge al marcador. Per acabar amb el resultat de 62-54.

Artà 94 - DAKOTA ALCÚDIA 49

JM

Tercera derrota consecutiva del junior que li ha toca un inici de calendari força complicat jugant contra els equips que estan posicionats al cap de la classificació.

Partit contra un equip que de ben segur hauria d'estar a la fase de promoció i que només en l'apartat físic ja ens eren molt superiors.

Partit sense història en el que els nostres no van sortir a competir en gairebé cap moment i en el que els jugadors de l'Artà es van trobar més que còmodes.