Cadet femení B

Crònica de les tres primeres jornades

09/10/11 JORNADA 1 BASQUET MALLORCA 85 DAKOTA ALCUDIA 33: Primer partit de la temporada per a les nostres jugadores davant un rival molt més rodat i conjuntat que amb un alt ritme i intensitat des del primer minut aconseguí un resultat molt més abultat del que en realitat existeix entre ambdós equips.

El primer quart acabà amb un 23-06, les nostres jugadores es veieren desbordades pel ritme imposat per l'equip inquer que no aturava de robar pilotes i ficar cistelles fàcil aconseguint la nostra primera cistella des de la linea de tirs lliures al minut 7 de partit. El segon quart fou força mes igualat amb un parcial de 19-11 aconseguint estar més concentrades a l'hora de pujar la pilota sobretot evitant cistelles fàcils arribant al descans amb un 42-17.