Crònica de les tres primeres jornades

09/10/11 JORNADA 1 BASQUET MALLORCA 85 DAKOTA ALCUDIA 33: Primer partit de la temporada per a les nostres jugadores davant un rival molt més rodat i conjuntat que amb un alt ritme i intensitat des del primer minut aconseguí un resultat molt més abultat del que en realitat existeix entre ambdós equips.

El primer quart acabà amb un 23-06, les nostres jugadores es veieren desbordades pel ritme imposat per l'equip inquer que no aturava de robar pilotes i ficar cistelles fàcil aconseguint la nostra primera cistella des de la linea de tirs lliures al minut 7 de partit. El segon quart fou força mes igualat amb un parcial de 19-11 aconseguint estar més concentrades a l'hora de pujar la pilota sobretot evitant cistelles fàcils arribant al descans amb un 42-17.

El dos darrers quarts foren força semblants, l'equip inquer aprofità una altra 'pájara' durant els primers cincs minuts essent els parcials de 28-10 i 15-06 cosa que dinamità el marcador final amb el definitiu 85-33.

Moltes coses a millorar però amb entrenament i sobretot actitud aconseguirem gaudir tots entrenadors, jugadors i pares. Anims nines!!!

16/10/2011 JORNADA 2 DAKOTA ALCUDIA 71 CB CONSELL 44: Partit molt entretingut el jugat per les nostres jugadores al pavelló d'Alcudia davant un rival que es presentava molt alt de moral al aconseguir una victòria força contundent a la primera jornada. En canvi les nostres jugadores després d'una setmana d'entrenaments on ferem incidència a millorar la defensa i evitar les cistelles fàcil afrontaven el partit amb la necessitat de veure plasmat el treballat als entrenaments, necessitaven pujar l'autoestima i aquest partit es presentava propici.

El primer quart acabà 10-11, les nostres jugadores mostraren un gran esperit de lluita, aconseguirem aturar els contratacs facil arribant al descans amb un parcial de 15-11 ja per davant al marcador 25-22.

Després de xerrar al descans les nostres jugadores sortiren per la victòria, havien aconseguit alliberar-se de l'estigma de perdedores i amb una forta defensa i sobretot un contratac certer feu que el partit parcial a parcial es quedés a Alcudia amb el definitiu 71-44 amb el que finalitzà el partit. Destacar la gran actuació en atac de na Marilen Pons i na Laura Rivero però sobretot l'actitud defensiva de tot l'equip. Enhorabona nines, ni abans erem tan dolentes ni ara tan bones, hem de continuar treballant

23/10/11 JORNADA 3 BASQUET MURO 7 DAKOTA ALCUDIA 98: Partit amb una puntuació molt alta pero sobretot marcat per la diferencia existents entre els dos equips, per una banda un Basquet Muro que es presentà amb un equip de nova creació amb moltes coses a millorar, a l'atre costat l'equip alcudienc que amb la il.lusió retornada no tingué pietat d'un rival molt asequible. Els parcials foren força clars 0-25,1-14, 2-27 i 4-27 arribant al marcador definitiu del 7-98.

El partit s'aprofità introduint moltes rotacions i sobretot per a treballar en atac estàtic conceptes ofensius que durant la temporada ben segur necessitarem tenir assolits