Júnior masculí

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Pollença 53

Darrer partit de la temporada per al Junior Masculí que es saldà amb victòria en el derbi contra els Pollencins.

Partit molt disputat durant els 40 minuts, on cap dels dos equips (tot i no jugar-se res en la classificació) volia guanyar el darrer match de la temporada.

Els dos primers quarts van ser per als nostres, que dominaven el joc interior, i treballant per tal de que el bon joc exterior rival no ens fes molt de mal. Parcials de 16-13, i 14-11.

Calvià 79 - DAKOTA ALCÚDIA 67

Bon partit dels nostres júniors contra un dels primers classificats de la categoria. Un equip complet, sobretot en l'aspecte ofensiu, on la seva definició a l'hora de tirar i el seu contraatac fan que sigui un equip difícil de guanyar. Nosaltres vam tenir opcións gairebé fins al final.

Els nostres van sortir adormissats com gairebé sempre, i l'equip de Calvià ho va aprofitar per posar un primer parcial de 25-17 al seu favor.

Els nostres però, van recuperar la confiança al segon quart, fent un molt bon joc d'atac i sobretot una excel.lent defensa, tornant el parcial de 14-22, arribant amb un empat a 39 a la mitja part.

DAKOTA ALCUDIA 55 - Sant Josep 65

Bon partit dels nostres contra el líder del grup, tot i que la victòria va partir cap a terres llonguetes.

El Sant Josep, un equip físicament superior als nostres va haver de suar de valent per a endur-sen la victòria.

Primer quart molt igualat, cada un jugant les seves cartes, i alternant avantatges al marcador, per a un parcial de 15-17.

Igualtat també al segon quart, que seguia la tònica del primer, amb un ritme de joc molt alt. Parcial de 15-12

Al tercer quart, com era d'esperar, els nostres no van aguantar el ritme del l'equip llonguet, que feia canvis i no es notava a la pista, cosa que va fer que nosaltres, per tal d'igualar el match, vam jugar malament la nostra selecció de tir, i aprofitaren els contraris per obrir forat al marcador. Parcial de 12-20

DAKOTA ALCÚDIA 62 - Bàsquet Mallorca 43

Partit complicat es presentava el dissabte contra el Bàsquet Mallorca. Complicap per varis motius. Primer, aquest equip ja ens havia guanyat amb bones defenses al partit d'anada. Segon, vam haver de jugar amb 5 cadets degut a les nombroses baixes d'un equip ja de per sí curt de planter. Amb Carlos Benito de viatge, Colau Gelabert tocat d'un genoll i Joan Albert Coll que es perd per lesió el que manca de temporada, ens trobàvem només amb 3 juniors en plenes facultats, ja que el que feia 4, Fèlix, reapareixia després de 4 mesos de lesió.

El primer quart va reflexar una igualtat molt grossa entre els dos equips, alternant bones defenses amb bons atacs fora que caps dels dos cometes errades greus com per pegar una primera estirada grossa al marcador. parcial de 15-12.

SCD Hispania 52 - DAKOTA ALCÚDIA 79

Partit que es presentava difícil ja que només disposàvem de 6 jugadors per enfrontar un partit, que si a la primera volta vam guanyar de 20 punts de diferència, vam haver de lluitar molt per a fer-ho. No obstant, la victòria va tornar a Alcúdia, i ho torn a dir, amb només 6 jugadors.

El primer quart va ser de tampteig entre els dos equips, els nostres a l'espectativa de veure com sortien les coses amb només un jugador a la banqueta, però poc a poc vam començar a marcar les diferències, acabant el parcial 8-13.

Iguals foren el segon i el tercer quart, on els nostres seguien agafant petits avantatges però fora acabar de rompre de manera clara el partit, sobretot degut a la por de les faltes. Parcials de 14-18.