DAKOTA ALCÚDIA 57 - Pollença 53

Darrer partit de la temporada per al Junior Masculí que es saldà amb victòria en el derbi contra els Pollencins.

Partit molt disputat durant els 40 minuts, on cap dels dos equips (tot i no jugar-se res en la classificació) volia guanyar el darrer match de la temporada. 

Els dos primers quarts van ser per als nostres, que dominaven el joc interior, i treballant per tal de que el bon joc exterior rival no ens fes molt de mal. Parcials de 16-13, i 14-11.

Els dos darrers quarts foren per al conjunt de Pollença, que batallà fins al darrer instant del partit, fent forats a la nostra defensa continuament. Parcials de 10-11 i 17-18.

Al final però, la victòria quedà a Alcudia.

ANOTADORS : Sáez (2), Cantalapiedra (6), Caldés (2), Socias (14), Garcia (2), Benito (23), Gelabert (4), Mateu (4)

Com a final de temporada donar les gràcies a tots les mares i pares, tant de juniors com de cadets, que han donat la cara durant tota la temporada, i han estat part esencial de l'èxit d'quest equip.

No obstant, la part important, i les mencions especials van per als jugadors juniors, Lauri, Pere, Colau, Carlos, Martí, i com no, també als lesionats de gairebé tota la temporada, Joan Albert i Fèlix, i a una part indispensable de l'equip, i que representen l'altre meitat, en termes literals, els cadets entrenats per Llorenç:  Mariano, Jaume, Joqauin, J.Carlos i Tomeu. ( Jose Cuevas, a tu no tenc paraules per agraïrte tot el que has fet per l'equip aquesta temporada). Gràcies per fer que una temporada tan dificil i tant dura hagi estat una temporada excel.lent, tant a nivell de resultats (qui ho diria) com a nivell de grup. 3 temporades donen per molt, sobretot per molts bons moments. 

I ja ho deien els Celtas Cortos a la seva cançó "Hay que volver" un poc adaptada:

 "CÓMO HA PASADO EL TIEMPO,  Y NOS HA SENTADO TAN BIEN, RECORDAR QUIENES FUIMOS Y QUIEN QUEREMOS SER"

GRÀCIES, i fins una altre.

 

Comentaris  

#1 susi 15-05-2012 17:02
Enhorabuena, juniors/cadetes habéis hecho una temporada que pocos pensabamos que sacaríais adelante. He disfrutado en vuestros partidos, unas veces por el buen juego y otras por la emoción.
Tofol, aplícate el título de la canción "Hay que volver". Te esperamos.