DAKOTA ALCUDIA 46 - Tren de Soller 35

La segona volta ha començat igual que la primera. Abultada victòria contra Andratx i mal partit contra el Tren de Soller. No se que passa contra aquest equip que sempre treu la pitjor versió del nostre joc.

Un primer quart paupèrrim per part dels dos equips. El marcador reflexa el que va succeir, acabant 9-6.

El segon més del mateix. Acabant 9-14. L'equip rival va aprofitar la nostra empanada per anar a davant al marcador.

Un altre tercer quart horrorós. amb un parcial de 10-6.

I el darrer, ja millor en atac, on els nostres tengueren 5 minuts on van poder rompre el partit, però que no van saber mantenir la bona dinàmica fins al final del quart amb un parcial de 18-15.

ANOTADORS: Cantalapiedra (10), Coll (1), Socias (8), Acosta (3), Benito (8), Garcia (3), Gelabert (11), Mateu (1).