DAKOTA ALCÚDIA 79- Sporting Ciutat de Palma 70

Partit complicat del nostre junior contra l'equip de Son Cotoner, que ja ens va costar guanyar a casa seva per només 1 punt de diferència, i que aquí, tampoc no ens van posar les coses gens fàcils decidit-se el partit un altre cop al darrer quart.

Primer quart força igualat contra un equip que va sortir directament en zona, que si millor o pitjor, vam conseguir atacar, tot i que ells també van poder atacar la nostra defensa individual. Parcial de 15-14.

Al segon i tercer quart, ambdós equips es van dedicar a atacar, amb dos parcials de 21-21 i 20-22.

I al darrer quart va ser on es va rompre el partit. Els nostres van millorar l'actitut, tan en atac com en defensa, aconseguint anotar amb més facilitat i no concedint tants d'errors al rivals, que van disminuir en seu poder anotador. Parcial de 23-13.

Destacar, que un dels jugadors rivals va gaudir de 6 opcions de 2+1, fruit de la nostra feble defensa al poste baix.

Pel damés, a seguir igual d'ànims, que ja hem passat el gruix de la temporada i els resultats, tot i les condicions adverses en les que ens trobam, són força bons.

ANOTADORS: Cantalapiedra (21), Socias (7), Garcia (5), Benito (15), Acosta (11), Oliver (20).