DAKOTA ALCUDIA 36 - Calvià 59

Tercera derrrota consecutiva la dels nostres Juniors, que si be van començar amb molta força i amb moltes ganes de jugar, pareix que la tònica, de la nit al dia, s'ha invertit en una mala dinàmica de partits. La causa, i segurament l'excusa són les lesions dels nostres Jugadors. Si bé, la de Joan Albert (que s'espera la seva reincorporació aquesta setmana) i la de Mariano, estàn arribant a la fi, ens arriben noticies sobre l'estat de la lesió de Fèlix. I les noticies no són precisament bones. La resonància indica que té el menisc romput, a falta de la visita al traumatòleg que donarà el dictàmen definitiu. Ànims Fèlix.

Pel que fa al partit, jugàvem contra els primers classificats. Un equip que a simple vista és normalet, però que quan entra dins la pista, juguen a una velocitat descomunal i amb un nivell d'encert molt elevat.

Els nostres, sortiren comandant al marcador, però va ser cosa de 3 o 4 minuts, ja que els calvianers, ens passaren la mà per la cara durant el que va restar de quart, acabant amb un parcial de 8 a 25.

Al segon quart, cosa extranya va succeir. Els nostres seguiren amb la mateixa dinàmica. Sense ideas en atac, i tous a la defensa, però els rivals no encertaven, i vam acabar el quart amb un parcial de 9-6.

Ja amb el partit sentenciat, l'equip rival es va dedicar a disfrutar, mentres els nostres, no amb massa convicció intentaven fer millor les coses, tal i com les feiem mesos enrrere, pero aixi i tot l'equip rival ens va superar, acabant amb un parcial de 11-15 al tercer i 8-13 al quart quart.

Amb voluntat, sortirem d'aquest petit forat. Ànims.

ANOTADORS:  Cantalapiedra (14), Garcia (7), Benito (6), Mateu (6), Oliver (3).