Infantil masculí

DAKOTA ALCÚDIA 70 - Ciutat d'Inca 28

IM

Dissabte jugàrem un partit força interessant contra un equip que ens ho posà molt més difícil del que reflexa el marcador.

Els parcials foren 14/8, 31/4, arribant al descans amb un 45-12.

La segona part fou una mica més igualada aconseguint l'equip inquer endur-se el tercer parcial amb un 8-12 però les ganes del nostres jugadors i sobretot la seva concentració feu que el darrer quart acabàs amb el definitiu 17/4.

Fou un partit dificil no per la superioritat dels nostres jugadors sinó per què intentarem jugar amb unes normes en atac que encara els hi costa seguir acostumats a defensar tota la pista,contratac i cistella fàcil i sense oposició.

DAKOTA ALCÚDIA 70 - Colonya Pollença 20

IM

Partit jugat dissabte horabaixa al poliesportiu de pollença, amb les baixes de Victor, Nico, Yuma i Juan Carlos ens presentarem amb 10 jugadors.

Fou un partit força interessant i del que com a entrenador malgrat el resultat puc extreure coses positives i una de elles és que els nostres infantils de primer any comencen a adaptar-se a la categoria.

Fou un partit amb els segúents parcials 08-24, 06-18,06-22 i 00-06

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Sa Pobla 2

IM

Partit sense gaire història davant un equip molt inferior fisicament.

Els nostres jugadors aprofitaren per a posar en practica alguns conceptes treballats durant la setmana com el tancament de rebot i la sortida al contratac.

Els parcials foren 32-2,20-0.......

Calvià 45 - DAKOTA ALCÚDIA 59

IM

Partit jugat dissabte dematí al poliesportiu de Galatzó, un partit caracteritzat pel retrobament amb un vell conegut del nostre club com Eloy Doce que després de la seva aventura argentina torna a estar amb nosaltres en aquest cas enrolat a les files del club calvianer.

Fou un partit molt més fàcil del que reflexa el marcador on els nostres jugadors des del primer moment es posaren les piles i amb un primer quart on el marcador quedà en un 4-15 demostràrem que el partit de Felanitx ja estava oblidat.

Els altres quarts també es declinaren al nostre costat amb un 11-15 i un 16-20 arribant al inici del darrer periode 31-50 per als nostres jugadors.

DAKOTA ALCÚDIA 47 - Joan Capó 60

IM

Primera derrota de la temporada davant un equip amb característques semblants al nostre i que estigué molt més encertat que nosaltres en els moments en que el partit es decidia.

Els parcials foren 18-14,10-14, 10-16 i el definitiu 9-16.

Res a dir partit molt igualat i que els agrada jugar als nostres jugadors.