Calvià 45 - DAKOTA ALCÚDIA 59

IM

Partit jugat dissabte dematí al poliesportiu de Galatzó, un partit caracteritzat pel retrobament amb un vell conegut del nostre club com Eloy Doce que després de la seva aventura argentina torna a estar amb nosaltres en aquest cas enrolat a les files del club calvianer.

Fou un partit molt més fàcil del que reflexa el marcador on els nostres jugadors des del primer moment es posaren les piles i amb un primer quart on el marcador quedà en un 4-15 demostràrem que el partit de Felanitx ja estava oblidat.

Els altres quarts també es declinaren al nostre costat amb un 11-15 i un 16-20 arribant al inici del darrer periode 31-50 per als nostres jugadors.

El darrer quart l'equip calvianer es posà les piles i els nostres jugadors que ja havien baixat els braços es veieren sorpresos per un parcial 10-0 i deixant el partit molt compromés però el canvi d'actitud feu que el nostre nivell de defensa pujas i amb dos pilotes robades aconseguirem tornar a posar la diferència al marcador arribant al final del partit amb el definitiu 45-59